Over TD Poultry Processing

TD Poultry Processing is een dynamisch bedrijf dat zich volledig richt op de productie en distributie van hoogwaardig pluimveevlees. Ons assortiment bestaat met name uit kuikenfilet met diverse percentages vleesverhouding. Door deze producten te bewerken wordt een goede verhouding tussen de smaak en malsheid verkregen.

BRC Logo

TD Poultry Processing levert kwaliteitsproducten. Alle schakels in het proces zijn hierop afgestemd. Dat begint met het stellen van hoge eisen aan onze basisgrondstoffen. In Veenendaal heeft TD Poultry Processing zijn eigen, BRC klasse A goedgekeurde, productielocatie. Deze certificering geeft aan dat er volgens de strengste kwaliteitseisen wordt gewerkt. De productie, opslag en logistiek bevinden zich allen onder één dak. Hierdoor bereiken we een optimale voedselveiligheid, traceerbaarheid en productiviteit.

Vanwege de directe lijnen die TD Poultry Processing onderhoudt met zijn leveranciers in de EU (o.a. Oekrainië), Brazilië, Argentinië, Thailand en Chili kunnen we u altijd voorzien van pluimveeartikelen.

Naast het eigen merk beheert en levert TD Poultry ook de merken:

td-poultry-chickenbreast
TD_High_Quality
OLYMPIA-LOGO
mountain_View
EMPEROR LOGO
Logo Lonestar 2